Årets første»Ferske spor» fredag 10. januar kl. 12. Reprise kl. 18

Vi er i gang igjen, og i «Ferske spor» presenterer vi ny norsk musikk som er kommet rett før jul og nyttår og nye låter fra denne uka. Et innholdsrikt program med ny musikk fra Susanne Sundfør, Team Me, Dumdum Boys, Jarle Skavhellen, Indigorado, Label, The Dogs, Petter Carlsen,Okay Kaya, The Thank Yous, Revirstredet, Norgarden, Johan Berggren, Anders Wyller, Fadnes, Silja Sol, D´Sound & Adrian Jørgensen, Therese Ulvan, Trond Granlund, Ole Andreas Høyberg og Tom Toger Aadland/Pål Rake/Julie Ervik. 

Reprise kl. 18 og all 12 og 18 hver dag frem til neste fredag.
www.radiosignal.no. GJØR EN FORSKJELL. HVER DAG
Last ned vår App her: http://www.radiosignal.no/apps/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *