«Ferske spor» – fredag 27. mai kl. 12. Reprise kl. 18

Velkommen til «Ferske spor» på RadioSignal fredag kl. 12 med ny fantastisk musikk fra Marit Velkommen til «Ferske spor» fredag kl. 12 med ny fantastisk musikk fra Cathrin Gram, Mighty Magnolias, Pogo pops, Herr Nilsson, Paper Dog, Vidar Vang & Bandet, Kris Home, Frode Johansen, Eigil Berg, STAUT, Kristian Torgalsen, Mugisho, Misty Coast, Sigrid Aase, Firewoodisland, Ane.Fin, Humle, Myrna Braza, Saima og Graham’s Gang.

Programmet sendes i reprise kl 18 og hver dag kl. 12 og 18 frem til neste fredag.
GJØR EN FORSKJELL. HVER DAG.
Last ned vår App her: http://www.radiosignal.no/apps/

Vi setter stor pris på om du inviterer dine kontakter til å følge oss på vår nye Facebookside; RadioSignalNorway. Vår opprinnelige side ble hacket og deretter deaktivert. Vi trenger derfor all hjelp til å nå alle gamle og selvsagt nye følgere. På forhånd takk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.