«Ferske spor» – fredag 23.september kl. 12. Reprise kl. 18

Velkommen til «Ferske spor» på RadioSignal fredag kl. 12 og ny musikk fra Stian Fjelldal, The Loch Ness Mouse, Odd-Erik Lothe & Mighty Magnolias, Ingvild Flottorp, Benedicte Brænden, Lars Fredrik Beckstrøm, Lundevall, Haakon Ellingsen, Inger Nordvik, Midnight Rose, Therese Ulvan, Resa Saffa Park, Gebhardt / Das Boot Studio, Hanne Fjeldstad, Per Berg, Einar Espeland, Sigrid Rekve og Paal Flaata.

Programmet sendes i reprise kl. 18 og hver dag kl. 12 og 18 frem til neste fredag.www.radiosignal.no
GJØR EN FORSKJELL. HVER DAG.
Last ned vår App her: http://www.radiosignal.no/apps/.
HA EN FORTSATT FIN HØST!

Vi setter stor pris på om du inviterer dine kontakter til å følge oss på vår nye Facebookside; RadioSignal – Norway. Vår opprinnelige side ble hacket og deretter deaktivert. Vi trenger derfor all hjelp til å nå alle gamle og selvsagt nye følgere. På forhånd takk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.