«Ferske spor» – fredag 24. november kl. 12. Reprise kl. 18

Velkommen til «Ferske spor» på RadioSignal i morgen kl. 12. Vi velger å vente med julemusikken til desember, men presenterer denne uka noen av de fantastiske nye julelåtene i år fra The Northern Belle m/Louien & Signe Marie Rustad, Malin Pettersen, Hockney, Darling West, Adam Douglas & Ida Jenshus, Paal Flaata, Frode Alnæs, Alejandro Fuentes, Thomas Selvaag Moss, Maria Haukaas Mittet & Lars Bremnes, Paper Crown, Birds Are Better, Moddi & Frida Ånnevik, Ine Hoem, No. 4, Sigrid Moldestad m/Hazelius Hedin, Marte Eberson, Martin Halla, Maj Britt Andersen/Lars Saabye Christensen/Geir Holmsen & Kringkastingsorkestret (KORK) og Gro Dahle/ Knerten Kamfjord/ Jon Kirkebø Rosslund.

Programmet sendes i reprise kl. 18, og hver dag kl. 12 og 18 frem til neste fredag.Det har kommet veldig mye ny norsk julemusikk i år, og mange av låtene som ikke fikk plass i dette programmet vi vil legge i rotasjon litt ut i desember.
www.radiosignal.no
GJØR EN FORSKJELL. HVER DAG.
Last ned vår App her: http://www.radiosignal.no/apps/.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.