Hjerteslag for Brylarm

RadioSignal
RadioSignal
Hjerteslag for Brylarm
Loading
/

Brylarm er hovedstadens viktigste konsert!

BRYLARM er en årlig gratisfestival som avholdes i Oslo under musikkfestivalen by:Larm, i samarbeid med gatemagasinet =Oslo. BRYLARM ble initiert i 2014 av rockebandet Oslo Ess, som ønsket å sette søkelys på det positive arbeidet Erlik-stiftelsen gjør, samt skape en sosial og musikalsk møteplass mellom =Oslo-selgerne og publikum.

Hjerteslags programleder Ronnie MAG Larsen har tatt en prat med plateaktuelle OsloEss og =Oslo selgeren og musikeren Terje Wessel.

Programleder Ronnie MAG Larsen har møtt Peter Larsson, Åsmund Lande og Knut-Oscar Nymo fra Oslo Ess for å høre hva Brylarm er og hva bandet definerer som suksess.

Verdigrunnlaget til BRYLARM bygger på raushet, mangfold og menneskeverd, med musikk som felles plattform. Mini-festivalen BRYLARM er gratis, åpen for alle, og arrangeres på dugnad – og alle inntekter går uavkortet til =Oslo’s selgere.

«Da er det dags for femte runde med festival med våre venner i =Oslo. Nok en gang er vi overveldet over rausheten til artistene som stiller opp for folket på gata med oss. De alltid aktuelle levende Oslolegendene deLillos satte alle andre planer til sides for å bli med, vår venninne gjennom mange år, Hilma Nikolaisen, som nettopp gav ut fjorårets fineste julelåt stilte på et blunk, og selv om Marion Ravn er midt i Norgeshistoriens mest suksessfulle teateroppsetning, “Les Misérables”, kommer hun for å gi en smakebit fra sin kommende akustiske turné, og Skambankt, som endelig er tilbake med nytt album i februar, tar med hele rockeriggen sin fra Jæren for å avslutte dagen med et smell, slik de er kjent for å gjøre.

I tillegg til dette vil vi naturligvis få innslag fra =Oslo-selgere på scenen, noe som har pleid å stå igjen som de innslagene som gir mest inntrykk på publikum og artistene som opptrer, og som minner om hele grunnen til at vi arrangerer denne konserten hvert år; for å gi selgere av =Oslo ekstra oppmerksomhet og anerkjennelse og rett og slett prøve å gi dem en ekstra hyggelig dag på jobben!»

-Åsmund Lande, Oslo Ess