Del 3 av i Erik Valebrokks programserie «Fantastiske tekster» nå tilgjengelig i Spotify

Nå er tredje del av Erik Valebrokks programserie ”Fantastiske tekster», hvor han tar oss gjennom en serie poptekster han mener fortjener ekstra heder og oppmerksomhet, tilgjengelig i Spotify. Programserien er basert på innlegg på hans blogg ”Mitt liv som Erik.

I del 3 dreier det seg om Leonard Cohen, Fountains of WayneGuy Clarke, Bob Dylan, No. 4, Rodney Crowell, Tom Russell, Arild Nyqvist, Janis Ian og Billie Holiday. 

Litt av en sjangermessig spreding. God fornøyelse!

I første del presenterte han tekster av The Divine Comedy, Jimmy Webb, Lumbago, Cole Porter, Johnny Cash, ABBA, The Temptations, Towns Van Zandt, Bruce Springsteen og svenske Lars Demian. Hele DEL 1 ligger nå som en spilleliste på Spotify og kan høres der.

I andre del, handlet det om Stan Ridgway, deLillos, Sam Cooke, Lyle Lovett, Gil Scott Heron, Frida Ånnevik, Warren Zevon, Tom Waits, Mary Chapin Carpenter og Prefab Sprout.

Her finner du del 1 og 2 samlet: