«Ferske spor» – fredag 9.desember kl. 12. Reprise kl. 18

Velkommen til «Ferske spor» på RadioSignal fredag kl. 12, med ny musikk fra William Hut, The Northern Belle, Oakland Rain, Matte Juno, Yngvil m/ Daniel Kvammen, TheFuck (Thom Hell/LudwigBöss/Arnar Gu∂jónsson), Wild Flipping Birds, LYX, Shana Mathai, BLÅTT & RÅTT, Billie Van, Blindvei (Freddy Holm & Erik Sørlie), Ingenting, Mia Berg, DØSSI, Gunn Kvaale, Bent Andreas Lundby, Anders Danielsen Lie og Sara Fjeldvær.

Programmet sendes i reprise kl. 18, og hver dag kl. 12 og 18 frem til neste fredag.Det har kommet veldig mye ny norsk julemusikk i år, og mange av låtene som ikke fikk plass i dette programmet vi vil legge i rotasjon litt ut i desember.
www.radiosignal.no
GJØR EN FORSKJELL. HVER DAG.
Last ned vår App her: http://www.radiosignal.no/apps/.