Kongshaugfestivalen 2019: Fredag 16 – søndag 17. mars i Oslo

Det er de færreste forunt å bli hedret med en egen festival, men den tredje helga i mars feires lydguru Jan Erik Kongshaug med en tredagers festival på Cosmopolite og Belleville i Oslo.

Da den allestedsnærværende Christer Falck ble klar over at Jan Erik Kongshaug runder 75 år nå til someren, bestemte han seg:  Den nylig avtroppede lydguruen fra Rainbow Studio fortjener en egen festival. Ikke en konsert, men en festival.
Og festival blir det. 15., 16. og 17. mars stiller 16 band med i alt 45 musikere fra øverste hylle, pluss noen hemmelige gjester, på vegg-i-vegg-klubbene Cosmopolite og Belleville på Soria Moria. I tillegg til de 16 konsertene byr mini-festivalen også på bok- og plateutgivelse, og seminarer/paneldiskusjoner om Jan Erik Kongshaug/Rainbow Studios virke og rolle innen state-of-the-art lydinnspilling.  En av Oslos beste restauranter vil stå for serveringstilbudet, og kanskje blir det enda flere overraskende innslag under feiringen.

Her er bare å møte opp. God fornøyelse!

http://www.kongshaugfestivalen.no/

Vi har laget tre informasjonsprogrammer, en for hver festivaldag. De kan du høre her:

Program 1: Fredag 15. mars:

Program 2: Lørdag 16. mars:

Program 3: Søndag 17.mars: