Ronnie MAG Larsens programserie «Hus forbi» Program 4 – lørdag 13. juni kl. 13.30!

«Hus forbi» Program 4 – lørdag 13.juli kl. 13.30!

I dette programmet presenterer programleder Ronnie MAG Larsen gjenhør med låter fra Signe Marie Rustad, Asa Krogtofts 1-2-6, Broadway News, Tobber & Ero, Sanderfinger, Asle Beck & Elg og Anja Garbarek.
Programmet sendes i reprise kl. 19.30 og til samme tider hver dag frem til neste lørdag. God fornøyelse!

www.radiosignal.no   GJØR EN FORSKJELL. HVER DAG.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I  «Hus forbi» Program 3 hadde programleder Ronnie MAG Larsen møtt Rudi Myntevik for en prat om hans musikk og artister han fremsnakket. Vi fikk høre hans musikk og gjenhør av låter av Captain Walker (med , Philco Fiction, Leif & The Future og sololåter av Veslefrikk/CanCan/CC Cowboys-bassist Per Vestaby.

I  «Hus forbi» Program 2 møtte Ronnie tidligere leder for Norsk Artistforbund Knut Aafløy, som også leder bandet Logikal. Aafløysnakker om sin musikk,  fremsnakkertbandet The Switch, og vi fikk også et gjenhør med Lion And The Lamb.

Lørdag 22.juni var det  re-run-premiere på programserien «Hus forbi». Ronnie Mag Larsen produserte denne serien i 2016 og 2017 for Ordentlig Radio for å sette fokus på norske artister og låter som han mener fortjener ekstra oppmerksomhet. Nå sender RadioSignal denne serien på nytt. I første program får vi møte Haakon Ellingsen og høre hans musikk, og vi får gjenhør med artister han fremsnakker; Finn Kalvik, Popul Vuh, Karin Krog og Prudence.
Programmet sendes i reprise kl.19.30 og hver dag kl. 13.30 og 19.30 frem til neste lørdag og et nytt program i serien.

God fornøyelse! www.radiosignal.no
GJØR EN FORSKJELL. HVER DAG.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *