Ronnie MAG Larsens programserie «Hus forbi» Program 24 – lørdag 7. desember kl. 13.30!

Programleder Ronnie MAG Larsen har besøkt Ole Jørn Myklebust og snakket en radiotime med ham om musikk, karriere og poeten Arne O. Storås. Ole Jørn trekker og frem to artister som inspirerer ham; Torun Eriksen og Bendik Hofseth.
Programmet sendes i reprise kl. 19.30 og til samme tider hver dag frem til neste lørdag.
ww.radiosignal.no   GJØR EN FORSKJELL. HVER DAG.
Last ned vår App her: http://www.radiosignal.no/apps/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I program 22 handlet det om bokstaven H: Programleder Ronnie MAG Larsen ga deg et gjenhør med Hakan Markussen, Hilde Heltberg, Haakon Ellingsen, bandet Hello Goodbye og Hilde Louise Asbjørnsen.

21 gledet programleder Ronnie MAG Larsen seg til lysere tider og bød på gjenhør med bl.a. Pogo Pops, Bel Canto og Matchstick Sun. 

Program 20 handlet om bokstaven F. Programleder Ronnie MAG Larsen så på karrieren ti Finn Coren. 

I Program 19 handler om band på bokstaven G. Programleder Ronnie MAG Larsen gir deg muligheten til å oppdage Ghostriders, Green Cortinas, Gone At Last og bergenske Gjennomslag.

I «Hus forbi»Program 18 handlet det om band på bokstaven E. Programleder Ronnie MAG Larsen så litt på artistene Emilie Nicolas, Egil Olsen, Elias Akselsen og Elg.

«Hus forbi» Program 17  handlet ptogrtammet  om band på bokstaven D. Programleder Ronnie MAG Larsen mimret om hvor skumle De Press var da han som tiåring fikk se Andrej Nebb på TV. Han løftet også blikket mot Dronning Mauds Land og alle de kreative kreftene som var innom 90-tallsbandet.

I «Hus forbi» Program 16 på RadioSignal handlet det om artister med navn som starter på bokstaven C, og programleder Ronnie MAG Larsen viet hele sendingen til Can Can, med Anne Grete Preus, Per Vestaby & Co.

I  «Hus forbi» program 15 handlet det om artister med navn som starter på bokstaven B, og vi fikk gjenhør med Babel Fish, Butterfly Garden og stiftet nærmere bekjentskap med Bent Bredesen som soloartist, med sitt eget band Tango Dango, og som produsent for bl.a. Randi Hansen.

I «hus forbi» program 14  handlet det om artister med navn som starter på bokstaven A, og vi får et gjenhør med Asfalt, Askil Holm, Astroburger, Aina Skinnes Olsen, Audrey Horne, Amtmandens døtre og Alex.

«Hus forbi» program 13 gjorde programleder Ronnie MAG Larsen stas på produsent Johnny Sareussen og vi fikk gjenhør med The Vanguards, Inger Lise Rypdal, Aunt Mary, Øystein Sunde, Lillebjørn Nilsen og Radka Toneff.

I»Hus forbi» Program 12 møtte programleder Ronnie MAG Larsen Dina Misund til en god samtale om hennes musikk og andre artister hun ville fremsnakke; Julie & The New Favorites, Sigrid og William Hut.

I «Hus forbi» program 11 presenterte programleder Ronnie Mag Larsen gjenhør med låter fra Nøkken, Cream, Terje Rypdal, American Suitcase, Erter, Kjøtt & Flesk og Motorpsycho. 

I «Hus forbi» program 10 tok programleder Ronnie MAG Larsen  en prat med Rørstad og vi fikk høre hans musikk og norske artister han fremsnakket; Jenny Hval og Nils Bech.

I «Hus forbi program 9 tok  programleder Ronnie MAG Larsen  en prat med Lars Kvistum og vi fikk høre hans musikk, bandet hans Silver Street, og andre norske artister han fremsnakket; Felix Johansen, Ronnie Le Tekrø og Kristin Sevaldsen

I «Hus forbi» program 8 presenterte programleder Ronnie MAG Larsen gjenhør med låter fra Undertakes Circus, Mercury Motors og Weld.

I «Hus forbi» Program 7 besøkte programleder Ronnie MAG Larsen bandet Comet Kid i studio. I tillegg ble det gjenhør med Asbjørn Ribe, både som selg selv, som Ornand Altenburg og som medlem i Jim Stärk. Og vi fikk også et gjenhør med Garness og Tre Små Kinesere.

I «Hus forbi» Program 6 handlet det om norsk musikk på 80-tallet. Programleder Ronnie MAG Larsen ga oss et gjenhør med The Act, Pål Towsen og Fra Lippo Lippi.

«Hus forbi» Program 5 var viet St. Thomas i sin helhet. Programleder Ronnie MAG Larsen har møtt en av de som sto Thomas Hansen nærmest og som spilte over 100 konserter med ham; trommeslager Alexander Lindbäck.

I «Hus forbi» Program 4 presenterer programleder Ronnie MAG Larsen gjenhør med låter fra Signe Marie Rustad, Asa Krogtofts 1-2-6, Broadway News, Tobber & Ero, Sanderfinger, Asle Beck & Elg og Anja Garbarek.

I  «Hus forbi» Program 3 hadde programleder Ronnie MAG Larsen møtt Rudi Myntevik for en prat om hans musikk og artister han fremsnakket. Vi fikk høre hans musikk og gjenhør av låter av Captain Walker (med , Philco Fiction, Leif & The Future og sololåter av Veslefrikk/CanCan/CC Cowboys-bassist Per Vestaby.

I  «Hus forbi» Program 2 møtte Ronnie tidligere leder for Norsk Artistforbund Knut Aafløy, som også leder bandet Logikal. Aafløysnakker om sin musikk,  fremsnakkertbandet The Switch, og vi fikk også et gjenhør med Lion And The Lamb.

Lørdag 22.juni var det  re-run-premiere på programserien «Hus forbi»Ronnie Mag Larsen produserte denne serien i 2016 og 2017 for Ordentlig Radio for å sette fokus på norske artister og låter som han mener fortjener ekstra oppmerksomhet. Nå sender RadioSignal denne serien på nytt. I første program får vi møte Haakon Ellingsen og høre hans musikk, og vi får gjenhør med artister han fremsnakker; Finn Kalvik, Popul Vuh, Karin Krog og Prudence.
Programmet sendes i reprise kl.19.30 og hver dag kl. 13.30 og 19.30 frem til neste lørdag og et nytt program i serien.

God fornøyelse! www.radiosignal.no
GJØR EN FORSKJELL. HVER DAG.