Reprise i sommer: «Hus forbi» Program 24 – i dag, 12. juli, kl 12, med reprise kl 18

Programleder Ronnie MAG Larsen har besøkt Jørn Myklebust og snakket en radio-time med ham om musikk, karriere og poeten Arne O. Storås. Ole Jørn trekker frem to artister som inspirerer; Torun Eriksen og Bendik Hofseth.GJØR EN FORSKJELL. HVER DAG.
Last ned vår App her: http://www.

«Hus forbi» Program 22: Bokstaven H: Programleder Ronnie M.A.G. Larsen gir deg et gjenhør med Hakan MarkussenHilde HeltbergHaakon Ellingsen, bandet Hello Goodbye og Hilde Louise Asbjørnsen.

«Hus forbi» Program 20 handler om band på bokstaven G. Programleder Ronnie M.A.G. Larsen gir deg muligheten til å oppdage Ghostriders, Green Cortinas Gone At Last og bergenske Gjennomslag.

«Hus forbi» Program 19 handler om bokstaven F. Programleder Ronnie M.A.G. Larsen ser på karrieren til Finn Coren.

«Hus forbi» Program 18 handler om band på bokstaven E. Programleder Ronnie M.A.G. Larsen har sett litt på artistene Emilie Nicolas, Egil Olsen, Elias Akselsen og Øivind Elg Elgenes.

«Hus forbi» Program 17:
Program 17 handler om band på bokstaven D. Programleder Ronnie M.A.G. Larsen mimrer om hvor skulle De Press var da han som tiåring fikk se Andrej Nebb på TV. Han løfter også blikket mot Dronning Mauds Land og alle de kreative kreftene som var innom 90-tallsbandet.

«Hus forbi» Program 16: I dette programmet handler det om artister med navn som starter på bokstaven C, og programleder Ronnie M.A.G. Larsen har viet hele sendingen til Can Can, med Anne Grete Preus, Per Vestaby & Co.


«Hus forbi» Program 15: I dette programmet handler det om artister med navn som starter på bokstaven B, og vi får et gjenhør med Babel FishButterfly Garden og stifte nærmere bekjentskap med Bent Bredesen som soloartist, med sitt eget band Tango Dango, og som produsent for bl.a. Randi Hansen.

«Hus forbi» Program 14: I dette programmet handler det om artister med navn som starter på bokstaven A, og vi får et gjenhør med Asfalt, Askild Holm, Astroburger, Aina Skinnes Olsen, Audrey Horne, Amtmandens døtre og Alex.

«Hus forbi» Program 13 – 2020: I dette programmet gjør programleder Ronnie MAG Larsen stas på produsent Johnny Sareussen og vi får gjenhør med The Vanguards, Inger Lise Rypdal, Aunt Mary, Øystein Sunde, Lillebjørn Nilsen og Radka Toneff. 

«Hus forbi» Program 12 – 2020: I dette programmet har programleder Ronnie MAG Larsen møtt Dina Misund til en god samtale om hennes musikk og andre artister hun ville fremsnakke; Julie & The New Favorites, Sigrid og William Hut.

«Hus forbi» Program 11: I dette programmet presenterer programleder Ronnie M.A.G. Larsen gjenhør med låter fra Nøkken, Dream, American Suitcase og Motorpsycho.


«Hus forbi» Program 10 – 2020: I dette programmet har programleder Ronnie MAG Larsen tatt en prat med Rørstad og vi får høre hans musikk og norske artister han fremsnakker; Jenny Hval og Nils Bech.

«Hus forbi» Program 9 – 2020 I dette programmet har programleder Ronnie MAG Larsen tatt en prat med Lars Kvistum og vi får høre hans musikk, bandet hans Silver Street, og andre norske artister han fremsnakker; Felix Johansen, Ronnie Le Tekrø og Kristin Sevaldsen

«Hus forbi» Program 8 – 2020
I dette programmet presenterer programleder Ronnie MAG Larsen gjenhør med låter fra Undertakes Circus, Mercury Motors og Weld.

«Hus forbi» Program 7
I dette programmet presenterer programleder Ronnie M.A.G. Larsen gjenhør med låter fra Comet KidAsbjørn Ribe/Ornand Altenburg, GarnessJim Stärk og Tre Små Kineserewww.radiosignal.no

I «Hus forbi» Program 6 handler programmet handler det om norsk musikk på 80-tallet. Programleder Ronnie Mag Larsen gir oss et gjenhør med The Act, Pål Thowsen og Fra Lippo Lippi (band)

«Hus forbi» Program 5: Dette programmet er viet St. Thomas i sin helhet. Programleder Ronnie Mag Larsen har møtt en av de som sto Thomas Hansen nærmest og som spilte over 100 konserter med ham; trommeslager Alexander Lindbäck.

«Hus forbi» Program 4: I dette programmet presenterer programleder Ronnie Mag Larsen gjenhør med låter fra Signe Marie Rustad, Asa Krogtofts 1-2-6, Broadway News, Tobben & Ero, Sanderfinger, Asle Beck & Elg og Anja Garbarek.

«Hus forbi» Program 3
I denne sendingen har Ronnie Mag Larsen besøkt singer/songwriter Rudi Myntevik. Rudi snakker om egen karriere samtidig som han fremsnakker LEIF AND THE FUTURE og Philco Fiction. Det blir også musikk fra Captain Walker og Per Vestaby.

«Hus forbi» Program 2: Programleder Ronnie M.A.G. Larsen har møtt Knut Aafløy. Knut var leder for Norsk Artistforbund, frontmann i Logikal og han er også veldig glad i The Switch, som han vil løfte opp og frem. Ronnie møtte Knut på Popsenteret i Oslo og de snakket om alt som betyr noe; fotball og musikk. Bare norsk musikk.

Program 1:

«Programmet «Ferske spor» tar en sommerpause. (Men ny musikk vil bli vurdert og lagt i rotasjon fortløpende gjennom sommeren)
Vi sender i stedet programserien «Hus forbi» i reprise. Bli med når programleder Ronnie M.A.G. Larsen løfter opp og presenterer kvaliteten som finnes i norsk musikk som du kanskje gikk glipp av da den kom ut. Ronnie reiser også hjem til artister som får presentere norsk musikk som de mener har gått folk Hus forbi.

I det første programmet har Ronnie møtt bl.a. Haakon Ellingsen. Tidlig på 90-tallet var han en av tre medlemmer i The Last James. Det er slettes ikke sikkert du kjenner de så godt, men det mener vi at du bør. Finn ut hvilke plater han vil trekke frem som godbiter som ikke må gå deg Hus forbi.

Kl.12, med reprise kl.18

I morgen kommer et nytt program. Da med bl.a. Logikal og The Switch