Hva er RadioSignal?

RadioSignal har som mål å skape oppbyggende og verdifull radio. Vi tror at det går an å drive en radio uten å selge sjelen, men heller bygge opp hjertet.

Derfor er det naturlig for oss å la de organisasjonene som man bare ser i reklamesnutter i jule- og påskehøytider få slippe til, med sitt budskap.

RadioSignal strekker ut en hånd til de som trenger det aller mest. Andre private radiostasjoner, med unntak av studentradioer og religiøse radioer, er stort sett drevet av profitthensyn hvor radioreklame er den avgjørende inntektskilden. Vi skal ikke ha radioreklame utover det å promotere de organisasjonene vi samarbeider med og egenreklame. Ingen andre stasjoner her til lands har de visjonene vi har med å løfte opp og frem de som gjør en livsviktig jobb for andre.

Samtidig som du får nyte all verdens musikk.

Kanalen ble startet av Lars Ulseth og Ronnie MAG Larsen.

Velkommen!