Hjerteslag: Møt Anette Gilje, som har levd med ME i 23 år.

Hjerteslag
Hjerteslag
Hjerteslag: Møt Anette Gilje, som har levd med ME i 23 år.
Loading
/

Lørdag 12. mai er den internasjonale ME-dagen, med markeringer over hele verden. I denne utgaven av programserien «Hjerteslag» skal vi møte Anette Gilje. Født i Stavanger, bosatt i Drammen. Hun er forfatter, coach, foredragsholder, diplomøkonom og nå låtskriver og artist, For 23 år siden var hun 21 år og en aktiv og energisk jente, da livet tok en brå vending. Det tok 5 år før hun fikk vite at hun hadde ME, kronisk utmattelsessyndrom. Til tross for sykdommen har hun bl.a. klart å utgi 3 bøker og 1 CD og engasjert seg i arbeid for å lette situasjonen for andre med ME. I programmet forteller hun både om utfordringer og oppturer. Programleder og produsent: Lars Ulseth

Programmet sendes på RadioSignal lørdag 12.mai kl. 13, med reprise kl. 17 og kl. 20.

Se også:
Anette Gilje: https://anettegilje.wordpress.com
Den norske ME-foreningen: http://www.me-foreningen.info
ME Action: www.meaction.net
MissionsMissing: www.millionsmissing.org

Vignettmusikk: «Erla» av Ole Gjøre Myklebust, fra albumet «Gløymde fotefar»(2016)